Це найулюбленіша випічка всієї моєї родини. І не тільки. Якщо беру їх в якості перекусу на роботу, то з’їдаються миттєво. Звичайно, співробітники відразу випитали у мене рецепт і печуть їх вдома. Обожнюю готувати таку випічку. Іноді кладу в них котлети. Теж дуже смачно.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Продукти для тіста:

Борошно – орієнтовно 1 кілограм
Молоко – ½ літра
Цукор – 200 грам
Яйце – 4 одиниці
Олія – 200 грам
Сухі дріжджі – 11 грам
Продукти для начинки:

Сосиски
250 грам молока нагріваємо, потім до нього додаємо 20 грам цукру, 40 грам борошна і дріжджі. Накриваємо рушником і даємо молочній суміші 20 хвилин, щоб вона піднялася.

Молоко, що залишився теж підігрійте. Тепер додаємо до нього молоко з дріжджами і перемішуємо. Далі кладемо цукор, масло і не поспішаючи, додаємо борошно.

Тісто, за своєю структурою, виходить ніжним і не пристає до рук. Накриваємо його рушником і перекладаємо в тепле місце, щоб воно піднялося. Воно повинно піднятися в два рази. Після першого разу, обімніть і знову поверніть в тепле місце.

Після другого разу приступати до формування наших сосисок в тісті.

З сосисок прибираємо плівку. Якщо потрібно – ділимо на дві частини.

Відриваємо від тіста невеликий шматок, руками формуємо коржик і загортаємо в нього сосиску. Викладаємо вироби на змащене маслом деко.

Час приготування – 20-25 хвилин, потужність духовки – 180 градусів.

Коли дістанете готові булочки, змастіть їх молоком. Це зробить їх поверхню глянцевою, а аромат ще більш захопливим.

Сподіваюся і Ваша сім’я оцінила такі пиріжки гідно.

джерело

Від admin